SI | EN
+386 31 274 419
Positive SSL

POSLANSTVO

 

Poslanstvo Peko kooperative je delovati z visoko odgovornostjo na področju čevljarske, oblačilne in modno galanterijske industrije z uporabo najboljših možnih, pretežno naravnih materialov, ki jih je in jih bo možno z razvojem drugih tehnologij reciklirati. Naše poslanstvo je obuvati in oblačiti ljudi, ki razumejo, kako pomembno je, kaj damo nase, ko gre za zaščito našega telesa, in še posebej nog, ki jih obremenjujemo večino dneva. Skrbeli bomo predvsem za izdelavo primerne obutve za otroke in mlade, ki so v svojem obdobju razvoja najbolj ranljiva skupina, in žrtve nošnje cenene slabe obutve, kar pogosto povzroča deformacije njihovih stopal, prstov, narti drugih delov noge in celotne telesne drže.


Peko kooperativa bo zaslovela zaradi dolgoletne tradicije podjetja Peko, odlične kakovosti, trpežnosti, oblikovanja in zaradi uporabe čistih naravnih materialov ter še vedno dovolj dostopnih cen in možnosti za kupce, da s prilagodljivimi finančnimi možnostmi pridejo do za njih primernih Peko kooperativa izdelkov, obenem pa bomo  vzpostavili ter negovali dolgoročno sodelovanje. 

S primerno komunikacijo in dejstvi glede kakovosti, trpežnosti, udobja in oblikovanja pa bomo skušali naše stranke vedno prepričati, da je dobro upoštevati star ljudski rek, da ne bomo nikoli tako bogati, da bi ceneno in nekakovostno kupovali.  V tem pogledu je naše poslanstvo tudi osveščati in dvigovati kulturo nakupovanja obutve, oblačil in različne modne galanterije iz naravnih materialov pri naših potencialnih strankah in v širše družbi, kot tudi razvijati možnosti učinkovitega komuniciranja ter vplivanja naših strank na oblikovanje in kakovost naših izdelkov.

Naše stranke so naše bistvo, zato je naše poslanstvo delovati v njihovo zadovoljstvo z najboljšimi močmi na omenjenih treh področjih, z našimi izdelki želimo biti vsem v veliko korist.

Peko kooperativa ima poslanstvo delovati v sožitju z naravo in ne proti njej, kar bo pomenilo nenehno iskanje novih možnosti izdelave naših izdelkov iz recikliranih ali drugih naravnih materialov, zaradi katerih pri pridelavi nikomur ne povzročajo bolečine oz. kakšne druge škode, na primer izkoriščanja.

Kar se tiče notranje organizacije Peko kooperative, pa je naše poslanstvo nenehna gradnja in negovanje visoko profesionalnih in pristnih ter iskrenih medčloveških in kar se da prijateljskih odnosov. Sledimo načelu biti profesionalci in veliki prijatelji. Naše poslanstvo je tudi v tem pogledu postati dober zgled drugim podjetjem, saj smo prepričani, da so odlični izdelki ter doseganje visokih proizvodnih in prodajnih uspehov pozitivna posledica naših dobrih medčloveških odnosov.

Zavedamo se, da vsak naš izdelek odseva predvsem to, koliko pozitivne energije, ki izhaja iz dobrih medčloveških odnosov, dobrih delovnih pogojev in zadovoljstva naših sodelavcev, bo vloženo v naše delo, zato smo že v VIZIJI zapisali, da je naše delo ljubezen, ki postaja vidna. 

Podpri Peko kooperativa
(kliknite na modro polje, da pridete do navodil za sodelovanje)

 

 

 

Kontakt
Peko kooperativa z.o.o
Stara Vrhnika 116
SI-1360 Vrhnika
+386 31 274 419
+386 40 165 015
info@pekokooperativa.si
Stopite v stik z nami
Ime / naziv:
Elektronska pošta:
Sporočilo:

NA VRH STRANI
Meni
Naslov podjetja
Peko kooperativa z.o.o
Stara Vrhnika 116
SI-1360 Vrhnika
Kontakt
Peko kooperativa z.o.o
Stara Vrhnika 116
SI-1360 Vrhnika
+386 31 274 419
+386 40 165 015
info@pekokooperativa.si
qrkoda
Sledite nam:

Peko kooperative z.o.o. © 2016, Vse pravice pridržane | izdelava: 8000plus