SI | EN
+386 31 274 419
Positive SSL

Začela se je (raz)prodaja Pekovega premoženja!

Začela se je (raz)prodaja, očitno najprej povsem solidno delujočega hčerinskega podjetja PGP Inde, ki je vodilni proizvajalec podplatov v Evropi. Podjetje PGP Inde posluje solidno in je lani beležilo 4.425.000,00 € prihodkov od prodaje. Prava norost je, da ima Peko v svojem okrilju lastno proizvodnjo podplatov, samo pa ne proizvaja obutve. Poleg tega je možno ustvariti sinergije z odjemalci podplatov, ki so takorekoč iz cele Evrope in iz več držav sveta v smislu koriščenja njihovih prodajnih poti itd. Če bi stečajna upraviteljica ob svojem prihodu v Peko d.d. v stečaju oblikovala zdravo jedro iz ekipe cca 30 ljudi, bi sploh ne zastala proizvodnja v Peku. Seveda pa tega ni storila, ker je očitno poslušala tiste, ki imajo svoje sebične materialne interese v Peku oz raznesti kar je od njega po izčrpanju ostalo. 

Cena, ki jo je stečajna upraviteljica Tadeja Tamše določila s pomočjo cenilca 757.000,00 € za 100% delež, je smešno nizka za podjetje, ki ima domala monopol pri izdelavi podplatov v Evropi in velike možnosti za nadaljni razvoj in rast. Zguba, ki so jo prikazali v letu 2015 v višini 165.627,00 €, je po našem mneju namensko prikazana, da bi si nekdo znižal nakupno ceno.  Poglejte v nadaljevanju razpis za (raz)prodajo. 

PODVIZAJMO SE IN OBVESTIMO DRUG DRUGEGA, ZBERIMO DENAR IN ODKUPIMO, KAR POMENI NADALJEVANJE USPEŠNE PROIZVODNJE IN TAKOJŠNJI ZAGON PROIZVODNJE PEKO KOOPERATIVA. DVA MESECA IMAMO ČASA, DA PODAMO NAJBOLJŠO PONUDBO IN REŠIMO NAŠ PEKO. KO BO OPRAVLJENA USTAVNA REVIZIJA, BOMO TERJALI ODŠKODNINO.  

Podpri Peko kooperativa

Kliknite na modro polje, da pridete do navodil za nakup deležev ali plačila donacije

 

Naš cilj je pritegniti k sodelovanju 10% Slovenk in Slovencev (200.000), da vstopite v zadružništvo Peko kooperative z 20 €, kar bo več kot dovolj za prevzem celotnega Peka in zagon proizvodnje v skladu z VIZIJO in novim poslovnim načrtom ter inovativnim poslovnim modelom zadruge. 

Peko kooperativa je veliko več kot proizvajati obutev, galanterijo in sčasoma oblačila, temveč je ZDRUŽEVANJE ZA USTVARJANJE SKUPNEGA DOBREGA. Peko kooperativa je model za ustvarjanje še drugih uspešnih projektov. Postavili bomo lesno industrijo, gradbeno, verigo zdravih trgovin z združevanjem eko kmetovalcev in proizvajalcev, domačo lekarno z združevanjem nabiralcev in predelovalcev zelišč. Konec koncev pa je na nas, da postavimo tudi lastno proizvodnjo sladkorja, saj država, ki nima lastne proizvodnje sladkorja, je grenka država. 

DAJMO, STOPIMO SKUPAJ IN ZMAGAJMO! 

Podpri Peko kooperativa

Kliknite na modro polje, da pridete do navodil za nakup deležev ali plačila donacije 

 

Kontakt
Peko kooperativa z.o.o
Stara Vrhnika 116
SI-1360 Vrhnika
+386 31 274 419
+386 40 165 015
info@pekokooperativa.si
Stopite v stik z nami
Ime / naziv:
Elektronska pošta:
Sporočilo:

NA VRH STRANI
Meni
Naslov podjetja
Peko kooperativa z.o.o
Stara Vrhnika 116
SI-1360 Vrhnika
Kontakt
Peko kooperativa z.o.o
Stara Vrhnika 116
SI-1360 Vrhnika
+386 31 274 419
+386 40 165 015
info@pekokooperativa.si
qrkoda
Sledite nam:

Peko kooperative z.o.o. © 2016, Vse pravice pridržane | izdelava: 8000plus