SI | EN
+386 31 274 419
Positive SSL

Ustanovili bomo kreativno delavnico!

Spoštovani ljubitelji kakovostne obutve!

Veliko idej je že padlo, kakšne čevlje naj bi delali v Peko kooperativi. Moderne, retro, odbite, lesene, po meri noge, večje ali manjše številke za ženske, za moške, kakovostne, ki rastejo z otroško nogo, udobne za ljudi, ki v službi stojijo 8 ur, ogrevane, prezračevalne, veganske iz konoplje in iz ostalih usnju alternativnih materialov. Vsi pa si želite kakovost, ki jo očitno vse bolj primanjkuje, tudi med obutvijo, ki sploh ni poceni. Skrbno zbiramo vse vaše ideje in predloge. Če bi nam kaj morda vseeno ušlo, boste, upamo, spomnili. Odlično sodelujete, za kar vam velika hvala. Moč kooperativ je ravno zaradi sistema dela "več glav več ve".

Čimprej imamo namen ustanoviti kreativno delavnico, kjer bo inkubator za rojevanje idej v izdelke od skice do prototipa obutve, galanterije in sčasoma tudi posebnih kakovostnih oblačil. K sodelovanju smo že pritegnili kreativno strokovno vodjo z mednarodnimi izkušnjami in slovesom, tudi nekaj drugih oblikovalk in oblikovalcev, ki jih zanima oblikovanje obutve, galanterije in oblačil, da bodo sodelovali s svojim strokovnim znanjem in izkušnjami, saj postavljamo NOVI Peko na nove temelje, za kar potrebujemo veliko znanja in potrpljenja ter vztrajnosti, da bomo novi Peko pravilno umestili med poplavo drugih blagovnih znamk. To, verjemite, ni mačji kašelj, saj zahteva sodelovanje kompetentnih strokovnjakov in tudi širše javnosti in seveda čas. V delavnicah oblikovanja in izdelovanja boste lahko sodelovali tudi vi neposredno ali posredno s podajanjem idej in predlogov. 

Tudi dva čevljarska mojstra mednarodnega formata, da bomo lahko izdelali odlične prototipe, ki bodo šli preizkušeni v serijsko proizvodnjo, sta pripravljena sodelovati. K sodelovanju vabimo vse, tudi s tega mesta, ki so delali čevlje v Peku in želijo to delo nadaljevati, da se vključijo že na tej stopnji. Tudi upokojence. Vključili bomo tudi Fakulteto za oblikovanje, Akademijo za likovno umetnost in oblikovanje oz. študentke in študente, ki se bodo želeli naučiti tudi praktične izdelave, kar bodo narisali. 

Vključili smo že in sproti to počnemo, vse, ki želite sodelovati, da boste dali svoja mnenja v času nastajanja, oblikovno, kakovostno, funkcionalno, trajnostno in v smislu udobja odlične obutve. Peko kooperativa želi in bo na 113 letni tradiciji Peka izdelovala kakovostne izdelke, v katere bo vtkano tudi vaše znanje ali pa zgolj mnenje, kasneje pa vas bomo prosili za podajanje povratnih informacij o uporabnosti in kakovosti. 

Vabljeni k sodelovanju! Preko 600 nas je že zadružnic in zadružnikov, zbrali smo že skoraj 25.000,00 evrov sredstev, da lahko že delamo tudi po finančni plati korake v skladu z VIZIJO do uspehov. Ne odlašajte, s sodelovanjem ZA SKUPNO DOBRO, TAKO BOMO VSI SAMO PRIDOBILI. BODITE DEL ZMAGOVALNE EKIPE! Zelo pomembni ste, če sodelujete, ker je vsak tudi najmanjši prispevek zelo velikega pomena. 

S klikom na spodanje modro polje pridete do možnosti vstopa v zadrugo Peko kooperativa. 

Podpri Peko kooperativa

Kontakt
Peko kooperativa z.o.o
Stara Vrhnika 116
SI-1360 Vrhnika
+386 31 274 419
+386 40 165 015
info@pekokooperativa.si
Stopite v stik z nami
Ime / naziv:
Elektronska pošta:
Sporočilo:

NA VRH STRANI
Meni
Naslov podjetja
Peko kooperativa z.o.o
Stara Vrhnika 116
SI-1360 Vrhnika
Kontakt
Peko kooperativa z.o.o
Stara Vrhnika 116
SI-1360 Vrhnika
+386 31 274 419
+386 40 165 015
info@pekokooperativa.si
qrkoda
Sledite nam:

Peko kooperative z.o.o. © 2016, Vse pravice pridržane | izdelava: 8000plus