SI | EN
+386 31 274 419
Positive SSL

Napredujemo, korak za korakom!

Spoštovani, zdaj gre zares, prvi prototipi bodo v najkasneje 4-ih mesecih nared!

1. Naredili smo nov poslovni načrt in inovativni poslovni model Peko kooperativa z jasno vizijo in strategijo za uresničitev, s katero bo Peko kooperativa zgradila novo tradicijo Peka na podlagi 113 letne kulturne in gospodarske dediščine.

2. Združili smo skoraj že 1.000 zadružnikov, preko 100 različnih strokovnjakov, ki želijo profesionalno delati v Peko kooperativi, že imamo v kadrovski bazi, veliko odličnih idej in predlogov ter konkretnih inovacij so že podali naši ljudje. Tako imamo zdaj dovolj predlogov za uspešno umestitev Peko kooperative na slovenski in tuje trge. Sklenili smo sodelovanje z mednarodno agencijo za PR in marketing.

3. Pridobili smo dovolj vzorcev naravnih materialov in navezali smo tudi osebne stike z bodočimi dobavitelji kakovostnih čistih materialov.

4. V nekaj tednih boste lahko izbrali najboljši logotip izmed predlaganih, ki so jih oblikovali različni avtorji, s katerim bomo zgradili trdno in uspešno blagovno znamko Peko kooperativa. (Nekaj predlogov objavljamo, ko bodo strokovnjaki naredili svoje delo, bo narejen ožji izbor in vi boste odločili.)

5. Najkasneje v štirih mesecih boste lahko občudovali prve zgodovinske prototipe in jih s primerno ugodnostjo – popustom naročili v predplačilu. Ko boste enkrat začeli uporabljati izdelke Peko kooperative, boste zadovoljni stalni sodelujoči kupci izdelkov Peko kooperative. Trudili se bomo, da bo tako.

Da si boste morda bolje predstavljali kam gremo, si oglejte foto galerijo spodaj. (Fotografije čevljev so simbolične) V času treh mesecev, kot smo že poudarili, bodo izdelani prvi prototipi odličnih izdelkov in do takrat oz. že prej bo izbran tudi najboljši logo. Nekaj predlogov različnih avtorjev, si lahko pogledate v nadaljevanju. 

Pristopite v zadružništvo in si zagotovite dobre prednosti ter sodelujte, da hitreje uresničimo dobre zamisli in načrte. 

Ustvarjamo novo tradicijo Peko - Peter Kozina 2.0

SKUPAJ ZMAGAMO!

Podpri Peko kooperativa

Podpri Peko kooperativa

 

Podpri Peko kooperativa

Kontakt
Peko kooperativa z.o.o
Stara Vrhnika 116
SI-1360 Vrhnika
+386 31 274 419
+386 40 165 015
info@pekokooperativa.si
Stopite v stik z nami
Ime / naziv:
Elektronska pošta:
Sporočilo:

NA VRH STRANI
Meni
Naslov podjetja
Peko kooperativa z.o.o
Stara Vrhnika 116
SI-1360 Vrhnika
Kontakt
Peko kooperativa z.o.o
Stara Vrhnika 116
SI-1360 Vrhnika
+386 31 274 419
+386 40 165 015
info@pekokooperativa.si
qrkoda
Sledite nam:

Peko kooperative z.o.o. © 2016, Vse pravice pridržane | izdelava: 8000plus