SI | EN
+386 31 274 419
Positive SSL

POMEMBNO OBVESTILO VSEM NAŠIM ZADRUŽNIKOM IN PRIJATELJEM!

Spoštovani vsi, ki čakate, da pridemo na trg z prvimi modeli novih čevljev, ki bodo pomenili zgodovinski začetek gradnje nove tradicije Peka, zdaj v podobi Peko kooperative. Rinemo, se prilagajamo, ne gre vse gladko a zmagali bomo. 

 

Mislili in želeli smo, da se bo izšlo hitreje, a ni vse odvisno vse samo od nas. Nekaj je odvisno tudi od poslovnih partnerjev, celo v Italiji. Ki niso ravno navdušeni nad kratkimi roki. 

Razvoj čevljev ni mačji kašelj, še posebej, če hočemo narediti drugače. Ampak vedno je kaj za kaj dobro, ker zdaj delamo tudi marketinško strategijo, ker smo imeli nekaj nesrečne roke pri kadrih, ki so se sami ponujali, da bodo naredili potrebno pa se je žal izkazalo, da so bolj govorili.

Ni enostavno, ko nimaš zaposlenih kadrov, ko si tega še ne moreš privoščiti in ne moreš postavljati rokov.
No, narejene so prve probe (to še niso niti približno končni prototipi). Probe so čiste osnove, da vidimo sploh kako se obnašajo različni materiali in kako so izbrana kopita odigrala svojo vlogo. Nič še ni tukaj kombiniranih barv, podplati še niso združeni, peta je zgolj provizorična. Na drugem koncu v Italiji se delajo probe s podplati, saj je treba tudi preizkusiti kako se obnaša les v kombinaciji z drugimi naravnimi materiali. (TO SO SUROVCI, NE POZABITE!)

Pospešili bomo v teh dneh na polno, tudi marketing, da bi vas čim več budno spremljalo napredek in željo, da boste imeli prve zgodovinske čevlje Peko kooperative. Ko bodo na red jih bomo tako predstavili, da boste upamo navdušeni.

Ni enostavno tole, razvoj enega takega čevlja traja v že utečeni družbi najmanj pol leta, cenovno pa je tudi zalogaj, da si ga težko človek predstavlja. Cca 80.000 evrov. Mi pač inproviziramo z denarjem, ki je na voljo.
V drugi polovici julija  je po zagotovilu vseh vpletenih obljubljeno, da bomo lahko predstavili zgodovinske modele v najboljši luči. 

HVALA ZA POTRPLJENJE IN RAZUMEVANJE!

Vaše noge bodo zadovoljne, ko jim boste nadeli udobne, zdrave in lepe čevlje Peko kooperative!

Kontakt
Peko kooperativa z.o.o
Stara Vrhnika 116
SI-1360 Vrhnika
+386 31 274 419
+386 40 165 015
info@pekokooperativa.si
Stopite v stik z nami
Ime / naziv:
Elektronska pošta:
Sporočilo:

NA VRH STRANI
Meni
Naslov podjetja
Peko kooperativa z.o.o
Stara Vrhnika 116
SI-1360 Vrhnika
Kontakt
Peko kooperativa z.o.o
Stara Vrhnika 116
SI-1360 Vrhnika
+386 31 274 419
+386 40 165 015
info@pekokooperativa.si
qrkoda
Sledite nam:

Peko kooperative z.o.o. © 2016, Vse pravice pridržane | izdelava: 8000plus