SI | EN
+386 31 274 419
Positive SSL

Še malce bo potrebno potrpeti do predstavitve zgodovinske kolekcije čevljev Peko kooperative

Spoštovani ljubitelji odličnih čevljev!

Jutri 10. 07. 2017 dobimo iz ZDA še manjkajoči material, s katerim smo imeli res težave. Gre za vrhunski filc, ki bo sestavljal naše prve nove zgodovinske inovativne čevlje. Jutri bo v delavnici, kjer bodo v nekaj dneh dokončani zgornji deli prototipov. Potem pa gre vse skupaj v Italijo, kjer bodo zgornji deli dobili še vrhunske podplate in pete. Težave so bile najprej, ker dveh barv niso imeli na zalogi, potem pa z izborom prevoznika preko luže, ker so cene med dvema res močno različne.

 
Obveščamo vas, da je nekaj prvih modelov že dobilo imena. Borut, Miro, Tadej, Zdravko, ženske pa Tadeja, Alja in Alenka...

Potrudili se bomo fotografirati modele 3D, da si jih boste lahko ogledovali iz vseh zgornjih kotov, da boste videli vsak detajl in se boste prepričali že vizuelno o kakovosti izdelave.

Zadružniki boste za čevlje plačali veliko manj kot ostali, ki zadružniki še niso. Izmed zadružnikov pa bomo izbrali nekaj ambasadorjev, ki bodo preizkušali modele, ki jih bomo v nadaljevanju razvijali, da bodo podali svoje izkušnje vsakodnevne rabe. Seveda bodo izbrani dobili čevlje brezplačno.

Kdor še ni postal zadružnik, to lahko postane že za 20 €, s katerimi si pridobi status polnopravnega zadružnika in ugodnosti tudi pri nakupih.

Tukaj se prijavite:

https://pekokooperativa.si/8/registracija

Prosimo vas še za malce potrpljenja, kot rečeno, pa delamo tudi na spletni trgovini, da boste lahko iz domačega fotelja nakupovali že prvo zgodovinsko kolekcijo čevljev Peko kooperative.

VAŠE NOGE VAM BODO HVALEŽNE!

P.s.
In še obvestilo, odločili smo se, da ne bomo vlagali denarja, ki ga niti nimamo, za veliko reklamiranje. Stavimo na vas zadružnike in ostale, da boste širili kolekcijo vrhunskih čevljev od ust do ust in preko družabnih omrežij, ker vam bo všeč. Denar za reklamo bomo raje namenili za razvoj novih vrhunskih izdelkov, ki se bodo sami reklamirali, ker bodo odlični.
Kontakt
Peko kooperativa z.o.o
Stara Vrhnika 116
SI-1360 Vrhnika
+386 31 274 419
+386 40 165 015
info@pekokooperativa.si
Stopite v stik z nami
Ime / naziv:
Elektronska pošta:
Sporočilo:

NA VRH STRANI
Meni
Naslov podjetja
Peko kooperativa z.o.o
Stara Vrhnika 116
SI-1360 Vrhnika
Kontakt
Peko kooperativa z.o.o
Stara Vrhnika 116
SI-1360 Vrhnika
+386 31 274 419
+386 40 165 015
info@pekokooperativa.si
qrkoda
Sledite nam:

Peko kooperative z.o.o. © 2016, Vse pravice pridržane | izdelava: 8000plus